Ideallyfree

Turkcell yeni logosunu bu reklamla tanıtıyor

Turkcell Landor imzalı yeni logosunu ve marka söylemini yeni bir reklam filmiyle tanıtıyor.
Bahadır Karataş’ın yönettiği Alametifarika tarafından hazırlanan reklam filminin müziği Nil Karaibrahimgil imzası taşıyor.

Dijital operatör haline gelen Turkcell, değişen ve dijitalleşen dünyaya uygun olarak görsel dünyasını da baştan sona yeniledi.

Bahadır Karataş’ın yönettiği Alametifarika tarafından hazırlanan reklam filminin müziği Nil Karaibrahimgil imzası taşıyor. Filmin Kubat ve Zara’nın ayrı ayrı seslendirdiği iki farklı versiyonu bulunuyor.

Filmin çekimleri yaklaşık 200 kişilik bir ekip ile 7 günde İstanbul, Mardin, Çanakkale ve Konya’da gerçekleştirildi.

Reklam Turkcell’in marka söylemi ‘Hayat (sevgiyi) paylaşınca güzel’ sloganını sahipleniyor.   Kullanıcılara şehrin çeşitli yerlerine yerleştirilen, üzerlerinde sevgi sözcükleri yazan billboard’ların fotoğraflarını mesajla ücretsiz olarak gönderebileceklerini anlatıyor.

‘Sarılma’ kavramının öne çıktığı reklamlarda doğallığın yakalanması için oyuncuların gerçek ailelerden oluşmasına karar verildi. Her şehir için ayrı bir oyuncu direktörü liderliğinde, 21 kişilik ekip, yedi ayrı ilde lokal oyuncu araştırması yaptı.  Bulunan oyuncuların hepsinin gerçek ailelerden oluşması,  oyunculuk tecrübelerinin olmaması sebebiyle oyuncu koçlarından destek  alındı. Hazırlık aşamasında oyuncuların evlerinde, çekim günü öncesinde ise çekim mekanlarında tüm mizansenler prova edildi.

Kubat’ın seslendirdiği reklam için: http://on.fb.me/sswjgr

Zara’nın seslendirdiği reklam için: http://on.fb.me/tNHc9F


Künye
Reklamın Başlığı: Hayat Paylaşınca Güzel
Reklamveren: Turkcell
Reklamveren temsilcisi : Alpay Alptekin, Koray Ata, Selin Çavuşoğlu, Başar Sarıkaya, Asu Şipşak
Reklam Ajansı: Alametifarika
Yaratıcı Grup: Arkın Kahyaoğlu, Musa Paça, Odisseas Sevsevme, Mert Şentürk, Çağlar Kurtaran, Berat Pekmezci, Serdar Güngör, Ebru Topçuoğlu, Ozan Küme
Marka Direktörü: Gökhan Akbay
Prodüksiyon: Sertuğ Alptekin, Berkay Tahmaz
Prodüksiyon şirketi: Filmpark
Prodüktör: Mete Özok, Sertan Özcan
Yönetmen: Bahadır Karataş
Görüntü yönetmen: Burak Turan, Engin Özkaya
Post Prodüksiyon: Filimişleri
Müzik Beste/söz yazarı: Nil Karaibrahimgil
Seslendiren: Zara, Kubat
Müzik Aranje: Jingle House
Medya Ajansı: Mindshare
Medya Planlamacı: Filiz Göktuğ, Banu Karaman

Funda Tabak

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler lisans eğitimini tamamladıktan sonra geleneksel pazarlama, online itibar yönetimi, işveren markası, sosyal medya yönetimi, dijital pazarlama konularında çeşitli şirketlerde çalıştı. Sa-ba, Döksan, Ileri Group, Araymond gibi üretim firmaları ile Coca Cola İçecek, Assan Alüminyum, Turkcell, Mercedes, Novartis, Cargill, Pfizer, YKB gibi müşterileri bulunan danışmanlık yoğunluklu firmalarda B2C ve B2B pazarlama yöneticiliği yaptı.

2010 yılından beri ideallyfree.com’un içeriklerini koordine ediyor. 2023 yılında Yönetim Bilişim Sistemleri bölümününü tamamladı. Şuan Dubai merkezli bir firmada proje yöneticisi olarak çalışlıyor.

Yorum ekle