Ideallyfree

Samsung’a 30 ödül birden!

Samsung Electronics, Tüketici Elektroniği Birliği (CEA) tarafından düzenlenen Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) Yenilikçilik Ödülleri 2012’de, 30 ödül kazandı.

Samsung Electronics, Tüketici Elektroniği Birliği (CEA) tarafından düzenlenen Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) Yenilikçilik Ödülleri 2012’de, 30 ödül kazandı.

Her yıl ABD’de düzenlenen ve dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı olan CES Ödüllerinde Samsung, son üç yıl içinde tam 90 ödülle onurlandırılmış oldu. Samsung, 2011’de 37 ödül, 2010’da da 23 ödülün sahibi olmuştu.

CES Yenilikçilik Ödülleri’nin jürisini oluşturan seçkin endüstri tasarımcıları, mühendisler ve medya mensupları, tüketici elektroniği ürünlerini, 36 farklı kategoride tasarım ve mühendislik açısından inceledi ve en iyileri ödüllendirdi.

Samsung Electronics’in TV, ev-sinema sistemleri, cep telefonu, tablet, notebook PC, monitör, elektrikli ev aletleri, SSD, LCD ekran ve bilgisayar bileşenleri kategorilerinde çeşitli ürünleri ödüle layık görüldü.

Ödül kazanan ürünlerin çoğu ilk kez, 9 Ocak 2012’de, Samsung’un CES’in açılışı öncesi gerçekleştireceği basın toplantısında tanıtılacak. Basın toplantısını takiben, Samsung’un ödül kazanan tüm ürünleri, 10-13 Ocak 2012 tarihleri arasında Las Vegas Fuar Merkezi’nde düzenlenecek CES Fuarı’nda Samsung’un standında sergilenecek.

Funda Tabak

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler lisans eğitimini tamamladıktan sonra geleneksel pazarlama, online itibar yönetimi, işveren markası, sosyal medya yönetimi, dijital pazarlama konularında çeşitli şirketlerde çalıştı. Sa-ba, Döksan, Ileri Group, Araymond gibi üretim firmaları ile Coca Cola İçecek, Assan Alüminyum, Turkcell, Mercedes, Novartis, Cargill, Pfizer, YKB gibi müşterileri bulunan danışmanlık yoğunluklu firmalarda B2C ve B2B pazarlama yöneticiliği yaptı.

2010 yılından beri ideallyfree.com’un içeriklerini koordine ediyor. 2023 yılında Yönetim Bilişim Sistemleri bölümününü tamamladı. Şuan Dubai merkezli bir firmada proje yöneticisi olarak çalışlıyor.

Yorum ekle