Ideallyfree

Esas holding, Sağlık Yatırımlarını “Medline Sağlık Grubu” Çatısında Topluyor

Esas Holding, sağlık sektöründeki yatırımlarını MEDLINE markası altında topluyor. Medline Sağlık Grubu’nu oluşturan Esas Holding’in 6 ilde hizmet veren hastaneleri de Medline Hastaneleri adıyla faaliyetlerini sürdürecek.

Esas Holding, sağlık sektöründeki yatırımlarını MEDLINE markası altında topluyor.

Esas Holding, sağlık sektöründeki yatırımlarını MEDLINE markası  altında topluyor.

Medline Sağlık Grubu’nu oluşturan Esas Holding’in 6 ilde hizmet veren hastaneleri de Medline Hastaneleri adıyla faaliyetlerini sürdürecek.

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Medline Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı ve Medline Sağlık Grubu Genel Müdürü  Gürkan Ergenekon, sağlık alanında büyümeyi sürdürecek Medline Sağlık Grubu’nun yatırım planlarını ve hedeflerini 11 Ekim 2011, Salı günü  düzenlenecek kahvaltılı basın toplantısında açıklıyor.

Foreks Haber Merkezi
http://www.foreks.com

Funda Tabak

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler lisans eğitimini tamamladıktan sonra geleneksel pazarlama, online itibar yönetimi, işveren markası, sosyal medya yönetimi, dijital pazarlama konularında çeşitli şirketlerde çalıştı. Sa-ba, Döksan, Ileri Group, Araymond gibi üretim firmaları ile Coca Cola İçecek, Assan Alüminyum, Turkcell, Mercedes, Novartis, Cargill, Pfizer, YKB gibi müşterileri bulunan danışmanlık yoğunluklu firmalarda B2C ve B2B pazarlama yöneticiliği yaptı.

2010 yılından beri ideallyfree.com’un içeriklerini koordine ediyor. 2023 yılında Yönetim Bilişim Sistemleri bölümününü tamamladı. Şuan Dubai merkezli bir firmada proje yöneticisi olarak çalışlıyor.

Yorum ekle